RADOVÁNEK PŘINESL NEZAPOMENUTELNÉ ZÁŽITKY NA LETNÍCH TÁBORECH 2024

Letní prázdniny roku 2024 byly pro mnoho dětí v Plzeňském kraji plné dobrodružství a radosti díky organizaci SVČ RADOVÁNEK, která uspořádala celkem 104 letních táborů. Těchto táborů se zúčastnilo 2343 účastníků. Nejvíce, a to 83 táborů se konalo formou příměstských a městských programů, zatímco 21 bylo pobytových táborů.

Programy táborů byly rozmanité a přizpůsobené zájmům dětí různého věku. Účastníci si mohli vybírat mezi tábory zaměřenými na sport, cyklistiku, tanec, výtvarnou tvorbu, přírodu, rybaření, modelářství, elektroniku, počítače, turistiku či zdravovědu. Na každém z táborů si děti užily nejen mnoho zábavných a poučných her v přírodě i v klubovnách, ale také zažily neopakovatelné zážitky a navázaly nová přátelství.

Organizaci a vedení táborů zajišťovali zkušení pedagogičtí pracovníci, které si RADOVÁNEK dlouhodobě vychovává a připravuje a pravidelně proškoluje. Díky jejich odbornosti a nadšení si děti mohly naplno užít každý den plný nových výzev, kreativních činností a objevování nových možností a zážitků kolem sebe.

Svým rozsahem letní táborové činnosti a zaměřením na různé odborné oblasti se SVČ RADOVÁNEK řadí mezi výjimečné organizace v Plzeňském kraji. Díky této široké nabídce se mohou děti nejen bavit, ale i rozvíjet své dovednosti, schopnosti a zájmy, a to vše pod dohledem zkušených pedagogů.

Tábory RADOVÁNKU tak přinesly spoustu radosti nejen dětem, ale i jejich rodičům, kteří ocenili profesionální přístup, laskavé, vstřícné jednání v bezpečném prostředí, ve kterém jejich děti trávily čas plný radosti a štěstí.

Těšíme se na další ročník a další nezapomenutelné zážitky s vašimi dětmi.

Více fotografií v galerii ZDE...

• Tiskovou zprávu napsal: Bc. Marcel Hlaváč